Hasznos információk

A gázszerelési munkálatokkal kapcsolatban akad néhány pont, amit érdemes a saját érdekében figyelembe venni.

1., Kizárólag fényképes gázszerelő-igazolvánnyal rendelkező szakemberrel végeztessen gázszerelést!
Sajnos nincs mindenki tisztában azzal, hogy nem szabad akárkit a gázkészülék közelébe engedni, hiszen nem megfelelő felkészültségű szerelővel a személyes biztonságunkat kockáztathatjuk. A gázszerelők törvényi kötelezettsége a gázszerelői igazolvány beszerzése, mely személyhez fűződő jogosultságot biztosít a munkavégzésre. A nyilvántartást a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) Területileg illetékes Műszaki Biztonsági Hatóságai vezetik.

2., Végeztessen szénmonoxid vizsgálatot rendszeres időközönként!
A szénmonoxid színtelen és szagtalan, mérgező hatású gáz, amely hibás beszerelés, rossz műkődés, elégtelen karbantartás folytán minden fűtési szezonban tragédiákat okoz. A végzetes kimenetelű balesetek kockáztatása helyett foduljon szakemberhez.

3., Ne csak méressen, tisztíttasson is!
Gázfűtéses lakásoknál mindenképpen érdemes évente legalább egyszer karbantartási munkákat végeztetni, hiszen így könnyebben kerülhetjük el a költséges javításokhoz vezető üzemzavarokat, illetve a tragédiákat pl. gázrobbanást vagy szénmonoxid-mérgezést. Az ellenőrzött, tiszta kazán nemcsak biztonságos, de takarékosabb is!

Kapcsolatfelvétel
Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére kizárólag Pécs és vonzáskörzetében!
Az adatai megadása után, kérdezzen tőlük bizalommal!
Információkérés / ajánlatkérés
Creamotiv Kft
KÖR-GÁZ Kft. © 2011